Buitenbad Hottub in tuinHOUTEN BUITENBAD (HOTTUB)

Heeft u wel eens in de nacht onder de sterrenhemel in een warm bad gezeten? Met een TÜNNI hot tub kunt u relaxen en genieten. Uw energie komt terug.

Hier ontstaan de goede ideeën en begint het plezier. Een glaasje wijn en een stukje kaas op een tafeltje op de rand van het bad. Het volmaakte genot in een gestresste wereld. De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance nemen u mee naar een andere wereld.

 

 

Stelt u zich voor dat u met vrienden een avondje doorbrengt in de TÜNNI hot tub. Het verhoogt de saamhorigheid en het plezier. Bovendien is de TÜNNI hot tub een mooi voorwerp in elke tuin of op het terras.

Kwaliteit houten hottub (buitendbad)
HOTTUB KWALITEITSHOUT

De kwaliteit van hout wordt door de soort en de groeisnelheid van het hout bepaald. Elke boom geeft natuurlijke impregneer mee, de ene boom doet dat beter dan de andere. Ook de structuur van het hout , door de groeisnelheid bepaald, hoe lang uw bad meegaat.

Wij gebruiken Nordic pine, de ‘duigen’ zijn heel langzaam gegroeid. Een duigdikte kan wel tot in 80 jaar groeien!
Ons Lariks komt uit Siberië. Dat kun je zien, want voor het Lariks geldt hetzelfde ten aanzien van de groeisnelheid en de natuurlijke impregneer.

 

houten hottub Afmetingen
HOTTUB AFMETINGEN

De volgende  maten van baden bieden we in Nordic pine, larix, red ceder en eiken aan:

120 x 80 cm (1 persoons)
160 x 115 cm (2 persoons)

160 cm (4 persoons)
180 cm (5 persoons)
200 cm (6 persoons)
250/240 cm ( 10 persoons)

In eiken bieden we:
200cm (6 persoons)

Opspanmogelijkheden houten hottub
VERSTELBARE HOEPELS


Door het gewicht van het water komt er nogal wat druk op de buitenwanden, bovendien geeft hout als natuurproduct altijd werking. Daarom hebben we gekozen voor stevige verstelbare hoepels met opspanners van RVS. Bij larix en eiken kiezen we voor drie hoepels omdat de krachten van het hout groter zijn.


Hottub zitjes
ZITJES IN DE HOTTUB

We kiezen met onze bankjes voor solide kwaliteit met bevestiging van RVS aan de wand. Door de bevestiging ontstaan er geen spanningen in het hout en heeft iedereen in het bad goed de ruimte met prima zitcomfort.


Assemblage
ASSEMBLAGE VAN DE HOTTUB

Alle assemblage delen zijn van hoogwaardig RVS gemaakt. Wij kiezen voor RVS en niet voor Aluminium, omdat deze metaalsoort met warmer worden snel zacht wordt en oxideert.


Hottub accessoires
HOTTUB ACCESSOIRES

Zoveel klanten, zo veel gedachten. Naar wens kunt u op basis van de situatie waar u het bad neerzet kiezen voor verschillende accessoires.

 

Ga terug